Τώρα το σύστημα παρακολούθησης γλυκόζης
FreeStyle Libre 2 συνταγογραφείται και
αποζημιώνεται από τον ΕΟΠΥΥ με μηδενική συμμετοχή*

Το σύστημα FreeStyle Libre 2 προσφέρει στα άτομα με διαβήτη ευκολία στη χρήση1 και σημαντικά πλεονεκτήματα:

 

Έλεγχος γλυκόζης ανά λεπτό, εύκολα1 και ανώδυνα, χωρίς τρυπήματα στα δάκτυλα2
Εύκολη τοποθέτηση αισθητήρα1 διάρκειας
14 ημερών
Προαιρετικές ειδοποιήσεις (alarms) σε πραγματικό χρόνο για χαμηλές ή υψηλές τιμές γλυκόζης3 μέσω Bluetooth®
Εξαιρετική ακρίβεια αποτελεσμάτων4
Συστήστε τώρα στους ασθενείς με διαβήτη το Νο1 σύστημα παρακολούθησης γλυκόζης με αισθητήρα παγκοσμίως5, με αποζημίωση από τον ΕΟΠΥΥ*.


 

* Με βάση το ΦΕΚ 4486Β’ που δημοσιεύθηκε στις 12 Ιουλίου 2023, οι αισθητήρες FreeStyle Libre 2 αποζημιώνονται από τον ΕΟΠΥΥ με μηδενική συμμετοχή ασθενούς σε άτομα με διαβήτη τύπου 1 άνω των 4 ετών, στον διαβήτη κύησης, καθώς και σε άτομα με παγκρεατεκτομή ή σοβαρή βλάβη παγκρέατος.Ο κωδικός συνταγογράφησης των αισθητήρων FreeStyle Libre 2 στο σύστημα παροχών ΕΚΠΥ του ΕΟΠΥΥ είναι 41960. Ο ίδιος κωδικός συνταγογράφησης ισχύει και για τους αισθητήρες FreeStyle Libre, οι οποίοι θα εξακολουθήσουν να διατίθενται μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων.

1. Haak, Thomas., et al. Flash glucose-sensing technology as a replacement for blood glucose monitoring for the management of insulin-treated type 2 diabetes: a multicenter, open-label randomized controlled trial. Diabetes Therapy 8.1 (2017): 55-73.

2. Ο έλεγχος με τρύπημα στα δάκτυλα απαιτείται όταν οι ενδείξεις γλυκόζης ή οι ειδοποιήσεις δεν ταιριάζουν με τα συμπτώματα ή τις προσδοκίες.

3. Οι ηχητικές ειδοποιήσεις λειτουργούν μόνο με την προϋπόθεση ότι ο ασθενής χρησιμοποιεί αισθητήρα FreeStyle Libre 2 με συμβατό κινητό και, παράλληλα, έχει ενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις στην εφαρμογή FreeStyle LibreLink και ο αισθητήρας βρίσκεται σε απόσταση εντός 6 μέτρων από τη συσκευή. Πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει στις ρυθμίσεις την παράκαμψη της λειτουργίας "Μην ενοχλείτε" για να λαμβάνετε ηχητικές ειδοποιήσεις στο κινητό σας.

4. Alva S, et al. Accuracy of a 14-Day Factory-Calibrated Continuous Glucose Monitoring System With Advanced Algorithm in Pediatric and Adult Population With Diabetes. Journal of Diabetes Science and Technology. September 2020. doi:10.1177/1932296820958754.

5. Τα δεδομένα βασίζονται στον αριθμό των ατόμων που χρησιμοποιούν FreeStyle Libre παγκοσμίως, συγκριτικά με τον αριθμό των ατόμων που χρησιμοποιούν άλλα γνωστά συστήματα παρακολούθησης γλυκόζης ατομικής χρήσης με αισθητήρα. Data on file, Abbott Diabetes Care, Inc.

Το λεκτικό σήμα Bluetooth® και τα λογότυπα είναι σήματα κατατεθέντα που ανήκουν στην Bluetooth® SIG, Inc. και οποιαδήποτε χρήση τέτοιων σημάτων από την Abbott είναι υπό άδεια.

Abbott Laboratories Ελλάς ΑΒΕΕ

Αγίου Δημητρίου 63, 17456 Άλιμος Αττικής

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα FreeStyle, μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμμή Υποστήριξης Πελατών μας στο 210 9985220.

 

Το εξωτερικό περίβλημα του αισθητήρα, το FreeStyle, το Libre και οι σχετικές εμπορικές επωνυμίες είναι σήματα της Abbott.

 

©2023 Abbott. ADC-79281 v1.0, 08/2023

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΩΛΗΣΗΣ

 

ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


YouTube Facebook