The Sensor Report

Τεύχος 1/2024

Αγαπητέ ιατρέ,

Ο Κλάδος Διαβήτη της Abbott είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την κυκλοφορία του πρώτου τεύχους της ηλεκτρονικής εφημερίδας “The Sensor Report” για το έτος 2024.

Στόχος της εφημερίδας είναι να σας παρέχει άμεση ενημέρωση για τις πιο πρόσφατες επιστημονικές δημοσιεύσεις στον χώρο της συνεχούς παρακολούθησης γλυκόζης με αισθητήρα και για τα σημαντικότερα συμπεράσματα των τελευταίων κλινικών μελετών και των δεδομένων πραγματικού κόσμου, που σχετίζονται με το χαρτοφυλάκιο του συστήματος FreeStyle Libre.

Θέματα που αξίζει να διαβάσετε

Τα επιλεγμένα άρθρα του 1ου τεύχους του “The Sensor Report” περιλαμβάνουν σημαντική έρευνα που αποκαλύπτει ότι η συμπτωματική και η ασυμπτωματική υπογλυκαιμία είναι συχνές σε ευπαθείς, ηλικιωμένους πληθυσμούς που πάσχουν από Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2, συμπεριλαμβανομένων ακόμη και εκείνων που λαμβάνουν θεραπεία χωρίς ινσουλίνη.

Η αποτελεσματική χρήση της τεχνολογίας στη διαχείριση του διαβήτη έχει σημαντικά οφέλη για τον γλυκαιμικό έλεγχο και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στον ηλικιωμένο πληθυσμό με διαβήτη. Επίσης, τα αποτελέσματα από μια πρόσφατη μελέτη κατέδειξαν ότι τα συστήματα FreeStyle Libre βοηθούν τους επαγγελματίες υγείας στη λήψη αποφάσεων για τις προσαρμογές στη θεραπεία, διευκολύνοντας την εξατομικευμένη υποστήριξη των ατόμων με διαβήτη, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μεταξύ των επισκέψεων στο ιατρείο.

Ευχόμαστε να απολαύσετε τη θεματολογία του 1ου τεύχους και ανυπομονούμε να μάθουμε τις εντυπώσεις σας.

Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη έκδοση της εφημερίδας μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Πάντοτε δίπλα σας!

Abbott Diabetes Care

 
Η άποψή σας είναι σημαντική για εμάς!

Κάντε κλικ στο εικονίδιο με την έκφραση που αντιπροσωπεύει καλύτερα την εμπειρία σας από αυτό το email.

Abbott Laboratories Ελλάς ΑΒΕΕ

Αγίου Δημητρίου 63, 17456 Άλιμος Αττικής

 

Η παρούσα ηλεκτρονική επικοινωνία σάς έχει αποσταλεί από αυτοματοποιημένο σύστημα μετά τη δοθείσα συναίνεσή σας για επικοινωνία. Δεν απαιτείται να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα FreeStyle, μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμμή Υποστήριξης Πελατών μας στο 210 9985220.

 

Tο FreeStyle, το Libre και οι σχετικές εμπορικές επωνυμίες είναι εμπορικά σήματα της Abbott.

 

© 2024 Abbott. ADC-86827 v1.0, 02/2024

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΩΛΗΣΗΣ

 

ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


YouTube Facebook