Γνωρίστε τον νέο αισθητήρα 15 ημερών
FreeStyle Libre 2 Plus

Εν αναμονή αποζημίωσης από τον ΕΟΠΥΥ

Αγαπητέ φαρμακοποιέ,

Έχουμε συναρπαστικά νέα να μοιραστούμε μαζί σας!

Ο αισθητήρας επόμενης γενιάς του συστήματος παρακολούθησης γλυκόζης FreeStyle Libre 2 κυκλοφόρησε και ονομάζεται FreeStyle Libre 2 Plus!

Διατίθεται με προτεινόμενη λιανική τιμή πώλησης 70,61€. Μάθετε γιατί να τον συστήσετε στους ανθρώπους με διαβήτη που επισκέπτονται το φαρμακείο σας.

FreeStyle Libre 2 Plus:
ο πρώτος αισθητήρας 15 ημερών*

Μεγαλύτερη διάρκεια λειτουργίας σημαίνει λιγότερη ταλαιπωρία1 και λιγότερες αλλαγές αισθητήρων κατά τη διάρκεια του έτους. Ο αισθητήρας FreeStyle Libre 2 Plus χρησιμοποιείται με την ήδη γνωστή εφαρμογή για κινητό τηλέφωνο FreeStyle LibreLink2 ή τη συσκευή ανάγνωσης FreeStyle Libre 2.

Με ένδειξη για χρήση σε ηλικίες άνω των 2 ετών

Αυτόματη λήψη δεδομένων γλυκόζης κάθε λεπτό απευθείας στην οθόνη του κινητού τηλεφώνου2,3

Η παρακολούθηση της γλυκόζης γίνεται εύκολα και ανώδυνα1 με μία ματιά στο κινητό2,3, χωρίς τρυπήματα στα δάκτυλα4. Ο αισθητήρας FreeStyle Libre 2 Plus καταγράφει τη γλυκόζη συνεχώς μέρα-νύχτα, ενώ διαθέτει προαιρετικές ηχητικές ειδοποιήσεις5 που ειδοποιούν άμεσα όταν τα επίπεδα γλυκόζης είναι χαμηλά ή υψηλά.

Εξαιρετική ακρίβεια αποτελεσμάτων6

Είναι ο μοναδικός αισθητήρας συστήματος συνεχούς παρακολούθησης γλυκόζης (CGM) που διατηρεί σταθερό και υψηλό επίπεδο ακρίβειας καθ’ όλη τη διάρκεια των 15 ημερών λειτουργίας του. Έχει συνολικό δείκτη MARD 8,2% με εξαιρετική απόδοση και στις υπογλυκαιμίες6.

Δυνατότητα διασύνδεσης με αντλίες και έξυπνες πένες ινσουλίνης7

Η τεχνολογική καινοτομία του αισθητήρα FreeStyle Libre 2 Plus παρέχει τη δυνατότητα διασύνδεσης με σύγχρονες αντλίες και πένες ινσουλίνης. Εργαζόμαστε εντατικά για να εξασφαλίσουμε πρόσβαση στις νέες καινοτομίες σε όλους τους ανθρώπους με διαβήτη, ώστε να ζουν τη ζωή τους στο έπακρο με λιγότερες ανησυχίες.

Με τόσα πλεονεκτήματα η επιλογή είναι εύκολη. Προμηθευτείτε τώρα και συστήστε τον νέο αισθητήρα FreeStyle Libre 2 Plus στα άτομα με διαβήτη που επισκέπτονται το φαρμακείο σας.

Πάντοτε στη διάθεσή σας

Έχετε ερωτήσεις ή θέλετε να παραγγείλετε; Επικοινωνήστε τώρα με με τη Γραμμή Παραγγελιών FreeStyle.


Καλέστε
800 11 222 68
(Γραμμή χωρίς χρέωση)


Στείλτε email

Ακολουθήστε μας    

* Μεταξύ των αισθητήρων FreeStyle Libre της Abbott.

1. Haak, T. Diabetes Therapy (2017): https://doi.org/10.1007/s13300-016-0223-6.

2. Η εφαρμογή FreeStyle LibreLink είναι συμβατή μόνο με ορισμένα κινητά τηλέφωνα και λειτουργικά συστήματα. Για περισσότερες πληροφορίες, πριν χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή, συμβουλευτείτε τον οδηγό συμβατότητας συσκευών που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.FreeStyleLibre.gr. Η χρήση της εφαρμογής FreeStyle LibreLink μπορεί να απαιτεί εγγραφή στο σύστημα LibreView.

3. Οι ενδείξεις γλυκόζης προβάλλονται αυτόματα στην εφαρμογή FreeStyle LibreLink μόνον όταν το κινητό τηλέφωνο και ο αισθητήρας είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους και εντός εμβέλειας 6 μέτρων.

4. Ο έλεγχος με τρύπημα στα δάκτυλα απαιτείται όταν οι ενδείξεις γλυκόζης ή οι ειδοποιήσεις δεν ταιριάζουν με τα συμπτώματα ή τις προσδοκίες.

5. Οι ειδοποιήσεις λαμβάνονται με την προϋπόθεση ότι είναι ενεργοποιημένες στη συσκευή που χρησιμοποιεί ο ασθενής και ο αισθητήρας βρίσκεται σε απόσταση εντός 6 μέτρων. Πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει στις ρυθμίσεις την παράκαμψη της λειτουργίας "Μην ενοχλείτε" για να λαμβάνετε ηχητικές ειδοποιήσεις στο κινητό σας.

6. Data on file, Abbott Diabetes Care, Inc.

7. To σύστημα επί του παρόντος, έχει δυνατότητα διασύνδεσης με τις αντλίες ινσουλίνης Tandem t:slim X2 & Omnipod 5, καθώς και με τις πένες ινσουλίνης NovoPen® 6 και NovoPen Echo® Plus. Οι συμβατές αντλίες και πένες ινσουλίνης δεν είναι διαθέσιμες σε όλες τις χώρες.

Abbott Laboratories Ελλάς ΑΒΕΕ

ΕΔΡΑ: Αγίου Δημητρίου 63, 17456 Άλιμος Αττικής

Αρ.Γ.Ε.ΜΗ: 268101000

 

Η παρούσα ηλεκτρονική επικοινωνία σάς αποστάλθηκε από ένα αυτοματοποιημένο σύστημα. Παρακαλούμε να μην απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα μέσω email.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα FreeStyle, μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμμή Υποστήριξης FreeStyle στο τηλέφωνο 800 11 222 68.

 

Το εξωτερικό περίβλημα του αισθητήρα, το FreeStyle, το Libre και οι σχετικές εμπορικές επωνυμίες είναι σήματα της Abbott. Άλλα εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

 

© 2024. ADC-101514 v1.0, 10/2024

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΩΛΗΣΗΣ

 

ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ